Houtovenpizzeria in Utrecht

Graag heten wij u welkom in onze traditionele houtovenpizzeria in Utrecht.

Wanneer u bij houtovenpizzeria Bastacosi binnenstapt zult u de sfeer van Italië direct ervaren. ‘Pizza solo Pizza’ is hetgeen wij doen. Op onze menukaart staan maximaal 10 verschillende pizza’s, waardoor wij garant staan voor pure kwaliteit, die u mag verwachten van een traditionele Italiaanse houtovenpizza.

Open keuken met fraaie houtoven bij Bastacosi

Houtovenpizzeria Bastacosi werkt met een open keuken, waarbij de grote houtoven direct in het oog springt. U kunt zelf zien hoe uw pizza gebakken wordt!

Heeft u genoten van uw pizza? Dan hebben wij voor u een aantal heerlijke huisgemaakte desserts op de kaart. Ook voor een lekkere koffie, een Italiaans biertje of een goed glas wijn bent u bij Bastacosi aan het juiste adres. De wijnkaart bestaat enkel uit zorgvuldig geselecteerde Italiaanse topwijnen.

De beste pizza’s van Utrecht!

Wij werken met een semi-selfservice concept. Uw bestelling dient u zelf bij de counter te plaatsen en u mag zelf uw drankje uit de koeling pakken. Een glas of fles wijn serveren wij wel bij u aan tafel en dit geldt uiteraard ook voor de warme dranken.

Afhalen van een pizza behoort ook tot de mogelijkheden!
Reserveren is bij houtovenpizzeria Bastacosi niet mogelijk.

Laat u verrassen en ontdek de ongedwongen ambiance bij Bastacosi!

Bastacosi … Wat wil je nog meer?