Onze keuken is elke dag geopend. De keuken is open van 16:00 tot 22:00 uur.

Telefonisch is ons restaurant niet bereikbaar; Reserveringen en bestellingen zijn bij ons niet mogelijk! Mocht het erg druk zijn bij Bastacosi en alle tafels zijn bezet, schroom niet om aan te schuiven (in overleg) of even te wachten tot er een tafel vrij komt!

Voor overige vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via Email of via ons contactformulier. Graag tot ziens bij houtovenpizzeria Bastacosi.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Biltstraat 33

Deze houtoven pizzeria aan de Biltstraat 33 in Utrecht heeft een frisse uitstraling. Ontmoeten staat centraal. De Biltstraat is een levendige straat. Dit zie je terug in ons restaurant.

Jan van Scorelstraat 28

Onze houtoven pizzeria aan de Jan van Scorelstraat 28 in Utrecht heeft een eigentijdse opzet waarbij gezelligheid en gemoedelijkheid de sleutelwoorden zijn.

Vleutenseweg 388

Onze jongste vestiging is te vinden op de Vleutenseweg 388. Met de kleine maar fijne inrichting neemt deze vestiging u mee in een ontspannen ‘huiskamer’ gevoel.


Dit zeggen onze klanten:

Manujoy @Manujoyking
Io capisco che siamo stati insieme tanto.... Dieci anni, ma quando è finita è finita, rassegnati #compagniaTelefonica #Vodafone #bastacosì
Francesco⚡ @cescopaone
Questa lavata di testa da parte di mamma oggi mi ha fatto pensare... Credo che è l'ora di riprendere in mano la mia… https://t.co/jKg9Uy2AnG
Bastacosi @pizzabastacosi
https://t.co/DDouyoqI9l blijft ingewikkelde materie. Je denkt het is zo'n mooi streven!?